ANIMATIEFILMS

Van concept tot oplevering!

De voordelen van een professionele

ANIMATIEFILM

Een professionele animatiefilm staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het brengt de boodschap op een effectieve manier in beeld en weet sneller dan geschreven tekst, de aandacht van de kijker te trekken én te behouden. Door het gebruik van video op jouw website en social media, zal jouw bedrijf tevens stijgen in de zoekresultaten van Google. Kortom: een animatiefilm verhoogt de zichtbaarheid en vergroot jouw naams- of merkbekendheid.

Waarom samenwerken met

FICTIONIZER

Fictionizer is een jong en flexibel mediabedrijf. Wij verzorgen jouw videoproductie van concept tot oplevering en werken hiervoor samen met een team van professionals. Samen met hen brengen wij uw boodschap helder in beeld. Voor elke vraag vinden wij een passende oplossing. Creatief, flexibel en een positief kritische blik: dat is wat ons kenmerkt!

Zo werkt een

VIDEOPRODUCTIE

Omdat jij als klant centraal staat, begint elke videoproductie met het vaststellen van jouw wensen en doelen. Daarnaast verdiepen wij ons in jouw bedrijf en doelgroep. Dit alles vormt de basis voor een sterk concept. Aan de hand van dit concept stellen we een script op en gaat de productie van start. Tijdens het gehele proces ben je nauw betrokken en houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Is dat niet ontzettend duur zo’n

ANIMATIEFILM

Een animatiefilm wordt vaak gezien als een dure aangelegenheid. Het lijkt alleen te zijn weggelegd voor de grote merken. Niets is minder waar. Fictionizer werkt namelijk met een collectief van professionele vakidioten. Voor elke opdracht stellen wij het perfecte team samen. Door deze schaalbaarheid kunnen wij zowel projecten van kleine als grote omvang verzorgen en kan je voor vrijwel elk budget bij ons terecht.

Vertel mij mer over een

ANIMATIEFILM